Rekisteriseloste
Mielikuvitusmaan valokuvauskilpailun rekisteriselosteesta käy ilmi, miten henkilötietojasi käsitellään kilpailun aikana ja sen jälkeen.
tarina, mielikuvitus, luovuus, kirjoittaminen, lapset, nuoret, lastentarvike, liike, Huittinen, lapsi, perheet, nuoret, luova, tekeminen, toiminta, valokuvaus, piirtäminen, ideointi, mielikuvitusmaa, tarinamaa
15701
page-template-default,page,page-id-15701,page-child,parent-pageid-15300,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Rekisteriseloste

 

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä

Mielikuvitusmaa Oy
Virastokatu 1
32700 Huittinen
Y-tunnus 2770677-5
Puh. 040 500 4130

 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö
Marjut Peltola
Sähköposti: [email protected]

 

3. Rekisterin nimi
Mielikuvitusmaa Oy:n valokuvauskilpailuun osallistujat

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään seuraavista syistä:
– kerättyjä henkilötietoja käytetään valokuvauskilpailuun tai osallistujan valokuvien käyttöoikeuksiin liittyvissä yhteydenotoissa, iän ja osallistumisoikeuden varmistamisessa ja osallistujien rekisteröimisessä

 

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavan tiedot asiakkaista:
– yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
– ikä
– kilpailuvastaustiedot sekä muut mahdolliset asiakkaan suostumuksella kerätyt lisätiedot

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Asiakasta koskevat tiedot saadaan asiakkaalta itseltään puhelimitse, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Kilpailun voittajien sekä valmiissa kaupallisissa tuotteissa käytettyjen valokuvien oikeuksien omistajien nimi- ja ikätiedot julkaistaan internetissä sekä painetussa mediassa kilpailusääntöjen ohjeiden ja sääntöjen mukaisesti.

 

Yhteystiedot luovutetaan ainoastaan yhteistyökumppaneille palkintojen jakoa varten tai muusta kilpailuun liittyvästä syystä. Henkilötietoja voidaan luovuttaa myös voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa viranomaisille.

 

8. Tietojen poistaminen
Henkilötietoja voidaan poistaa, kun kilpailu on päättynyt tai osallistuja peruuttaa osallistumisensa, joka on kuitenkin tehtävä viimeiseen osallistumispäivään 30.9. mennessä.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja.

 

10. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.