Uusi blogisivusto avattu
Tarinamaa on luovan kirjoittamisen ja toiminnan keskus sekä blogi. Sivustolla voi tapahtua mitä tahansa - vain mielikuvitus ja luovuus ovat rajana! Sivua ylläpitää huittislaisen Mielikuvitusmaa Oy:n yrittäjä sekä graafinen suunnittelija Marjut Peltola.
tarina, mielikuvitus, luovuus, kirjoittaminen, lapset, nuoret, lastentarvike, liike, Huittinen, lapsi, perheet, nuoret, luova, tekeminen, toiminta, valokuvaus, piirtäminen, ideointi, mielikuvitusmaa, tarinamaa
15684
post-template-default,single,single-post,postid-15684,single-format-standard,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Punkalaitumenjoki, Huittisten keskusta

Uusi blogisivusto avattu

Tervetuloa Tarinamaahan, jossa voi tapahtua mitä tahansa.

Kaikki on lähtenyt Tarinamaan ylläpitäjän, huittislaisen yrittäjän Marjutin haaveesta perustaa yhteisö, jossa tuotetaan tekstiä yhdessä, kerrotaan tarinoita ja keksitään mitä hulluimpia ideoita. Lapset ja nuoret ovat olleet keskiössä tässä haaveessa, mutta toivottavasti myös aikuiset innostuisivat ajattelemaan uudella, innovatiivisella tavalla. Tämä blogi on lähtölaukaus eräälle unelmalle. Blogin valmistuminen puolestaan sai alkunsa hullusta ajatuksesta toteuttaa huittislaiset pelikortit, josta puolestaan juontui ajatus valokuvauskilpailusta. Tästä kirjoitellaan lisää omassa artikkelissa.

Katsotaan, mihin Tarinamaan polku meidät ajan kanssa johtaa. Käy seuraamassa Tarinamaata myös Facebookissa. Instagrammiakin ollaan pikkuhiljaa ottamassa mukaan.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.