Olethan sinäkin jo osallistunut valokuvauskilpailuumme?
Tarinamaa on luovan kirjoittamisen ja toiminnan keskus sekä blogi. Sivustolla voi tapahtua mitä tahansa - vain mielikuvitus ja luovuus ovat rajana! Sivua ylläpitää huittislaisen Mielikuvitusmaa Oy:n yrittäjä sekä graafinen suunnittelija Marjut Peltola.
tarina, mielikuvitus, luovuus, kirjoittaminen, lapset, nuoret, lastentarvike, liike, Huittinen, lapsi, perheet, nuoret, luova, tekeminen, toiminta, valokuvaus, piirtäminen, ideointi, mielikuvitusmaa, tarinamaa
15843
post-template-default,single,single-post,postid-15843,single-format-standard,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Leikin iloa - muista osallistua valokuvauskilpailuun

Olethan sinäkin jo osallistunut valokuvauskilpailuumme?

“Leikin ja valon iloa” voisi olla nimi tälle kuvalle, jonka otin tänään läheisessä leikkipuistossa nauttiessamme upeasta auringonpaisteesta (liian) monien sadepäivien jälkeen. Huittisissa yksi parhaimpia asioita meidän perheemme mielestä on useat kunnostetut leikkipuistot, joiden suhteen valinnanvaraa löytyy mukavasti lähiympäristöstä. Vihdoin ehdin myös itse hiukan hengähtää työkiireiltäni ja nautinkin varmasti yhtä paljon valosta ja lämmöstä kuin lapseni.
Yrittäjän arki on usein varsin kiireistä myös kesällä (ainakin allekirjoittaneella) ja Tarinamaassa on siksi ollutkin toistaiseksi kovin hiljaista. Mutta hiljaa hyvä tulee, vai miten se meni? Syksyn tullen tilannetta korjataan ja myös valokuvauskilpailun kilpailukuvagalleriaa ruvetaan pian rakentamaan.
 
Millaisia Huittinen-aiheisia valokuvia sinun kamerastasi tai arkistoistasi löytyy? Tiesithän, että voit osallistua käynnissä olevaan valokuvauskilpailuumme myös jo ennen kilpailuaikaa otetuilla kuvilla? Mikä sinusta on parasta Huittisissa tai oletko saanut tallennettua jonkin ikimuistoisen hetken? Olemme saaneet jo monia hienoja kuvia valokuvauskilpailumme aikuisten sarjoihin, lämmin kiitos jo tähän mennessä osallistuneille! Ja jos et ole vielä osallistunut, niin nyt kannattaa laittaa kuvia tulemaan! Kilpailuaika jatkuu 30.9.2017 asti, joten vielä ehdit mainiosti myös kuvaamaan.
 
Säännöt ja osallistumislomakkeen löydät täältä:
Voit myös rohkeasti ottaa yhteyttä, mikäli jokin asia kilpailussa mietityttää: marjut(at)mielikuvitusmaa.fi tai puh. 040 661 7025.

– Marjut –

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.