Mikä on Tarinamaa?
Tarinamaa on tarinoihin, kirjoittamiseen, luovaan ideointiin ja mielikuvitukseen keskittyvä blogi. Sivustoa ylläpitää huittislainen yrittäjä ja graafikko Marjut Peltola. Blogin tavoitteena on tulevaisuudessa olla myös yhteisö ja digitaalisia palveluja tuottava sivusto. Kaikki on lähtenyt hullusta unelmasta perustaa yhteisö, jossa tuotetaan tekstiä yhdessä.
tarinat, luovuus, kirjoittaminen, piirtäminen, valokuvaus, mielikuvitus, keksiminen, ideointi, lapset, nuoret,
15273
page-template-default,page,page-id-15273,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Luovuus, mielikuvitus ja tarinat – niistä on Tarinamaa tehty

Tarinamaa on lähtöisin huittislaisen yrittäjän Marjut Peltolan unelmasta luoda mielikuvitukseen, ideointiin, tarinoihin ja luovuuteen keskittyvä, uudenlainen yhteisö. Marjut kirjoittaa sivustolla myös pienyrittäjyyteen ja yrittäjän hyvinvointiin sekä jaksamiseen liittyvistä asioista.

 

Sivuston lopullisena missona on tulevaisuudessa olla myös muutakin kuin blogi: Tarinamaan olemassaolon tarkoituksena on jonakin päivänä tarjota vastavuoroisia kirjoittamisen palveluja ja osallistaa lukijoitaan tarinoiden kirjoittamiseen sekä kannustaa kaikenlaiseen luovaan ideointiin. Sitä Suomi tarvitsee – luovuutta ja uusia, upeita tarinoita kerrottavaksi!

Kaikki on lähtenyt omasta hullusta unelmasta perustaa sivusto, jossa tuotetaan tekstiä, kerrotaan tarinoita ja keksitään mitä pöhköimpiä ideoita – yhdessä. Alkuperäisen ajatukseni keskiössä ovat olleet erityisesti lapset ja nuoret, mutta ehdottomasti haluaisin myös aikuisten innostuvan tarinoista ja luovasta ideoinnista. Tämä blogi on alku ja polku tuolle unelmalle: katsotaan, mihin tämä blogi meidät vielä johtaakaan.
Profiilikuva Marjut

Marjut on lapsesta asti ollut kiinnostunut niin elokuvista, lukemisesta kuin kirjoittamisestakin; teini-ikäisenä tuli kirjoiteltua monenlaisia tarinoita pöytälaatikkoon.  Olipa hän hulluna piirtämiseenkin – lempiaiheina olivat koirat ja hevoset. Aikuisiällä piirtäminen on jäänyt vähemmälle ajanpuutteen vuoksi, mutta piirtopöytä ja muita välineitä on hankittuna – ne odottavat vain sitä “oikeaa hetkeä”.

 

Nykyisin Marjut toimii yrittäjänä sekä graafisena suunnittelijana omassa yrityksessään Markkinointiapu IdeaTasku Ky  Työnkuva koostuu tällä hetkellä pitkälti vienti- ja toimistosihteerin töistä Venäjän viennin ja tuonnin, ulkoisen jalostuksen sekä taloushallinnon parissa asiakasyrityksessä. Markkinointi- ja graafisen suunnittelun työt jatkuvat siinä sivussa. Kirjataitto on ehdotonta lempipuuhaa ja näiden projektien parissa vierähtääkin moni ilta ja viikonloppu. Kalenterin ollessa kovin täynnä blogin kirjoittaminen luonnollisesti jää vähemmälle.

 

Marjut haaveilee myös romaanien kirjoittamisesta. Tarinaideoita on olemassa muutama erilainen sekä ja yksi ajatus liittyy lastenkirjaan. Näitä ideoita kuitenkin kypsytellään vielä – jokainen idean poikanen sekä yksityiskohta tarinassa tai hahmossa kuitenkin kirjoitetaan tarkasti muistiin. Kun asiat etenevät, on aika kirjoittaa niistä myös tänne Tarinamaahan.