Huittinen – minun kaupunkini
Tarinamaa on luovan kirjoittamisen ja toiminnan keskus sekä blogi. Sivustolla voi tapahtua mitä tahansa - vain mielikuvitus ja luovuus ovat rajana! Sivua ylläpitää huittislaisen Mielikuvitusmaa Oy:n yrittäjä sekä graafinen suunnittelija Marjut Peltola.
tarina, mielikuvitus, luovuus, kirjoittaminen, lapset, nuoret, lastentarvike, liike, Huittinen, lapsi, perheet, nuoret, luova, tekeminen, toiminta, valokuvaus, piirtäminen, ideointi, mielikuvitusmaa, tarinamaa
15638
post-template-default,single,single-post,postid-15638,single-format-standard,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Valokuvauskilpailu

Huittinen – minun kaupunkini

Missä päin Huittista liikutkaan, ota kamera mukaasi – nimittäin nyt starttaa Mielikuvitusmaan järjestämä valokuvauskilpailu, jonka teemana on Huittinen – minun kaupunkini. Kuvauskilpailussa on kolme sarjaa. Aikaa osallistua on 30.9.2017 asti. Kuvien ottamisen ajankohtaa ei ole rajoitettu, joten voit osallistua myös ennen osallistumisaikaa otetulla kuvalla tai kuvilla.

Kilpailu on kaikille ja kaikenikäisille innokkaille valokuvaajille avoin – kuvan tulee kuitenkin olla Huittisissa otettu ja muutoin sääntöjen mukainen. Kilpailukuvia tullaan käyttämään mm. matkamuistotuotteissa, kuten pelikorttipakassa, jonka toteuttaa Mielikuvitusmaa. Tarkemmat tiedot löytyvät kilpailun säännöistä.

Sarja 1: I ♡ Huittinen
Mikä huittislainen paikka, hetki tai tapahtuma on sinulle tärkeä? Kuvaa lempipaikkasi tai merkitykselliseksi kokemasi hetki tai kohde Huittisissa

Sarja 2: Huittislainen maisema
Millainen on huittislainen maisema? Onko se peltoaukeama maatilan rakennuksineen, ”kylänraitti” liikenneympyröineen vai jotain muuta? Sisältyykö maisemaan jokin kaunis kulttuurikohde vai onko puhdas luontomaisema Huittisten ydintä?

Sarja 3, alle 18-vuotiaat: Huittinen – siisti mesta!
Mikä on makein juttu Huittisissa? Miksi Huittisissa on niin kiva vierailla tai asua? Minkä asian tai paikan uskoisit kiinnostavan myös muita ikäisiäsi paikkakunnalla? Löydä uusia näkökulmia – vain mielikuvitus on rajana!

Lue lisää kilpailusta sivulta Valokuvauskilpailu.

Tämän julkaisun artikkelikuva on napattu Räikänmaantien varresta.

– Marjut –

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.